Let’s Flip the Class Change the Perspective

Let’s Flip the Class Change the Perspective

Kuruculuğunu okulumuz İngilizce öğretmenlerinden  Güler Dikmeer’in yaptığı ‘’Let’s Flip the Class Change the Perspective’’ isimli eTwinning projemizin amacı ters yüz eğitim modelini kullanarak öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmaktır.

14.03.2024 36

 

Let’s Flip the Class Change the Perspective

 

Kuruculuğunu okulumuz İngilizce öğretmenlerinden  Güler Dikmeer’in yaptığı ‘’Let’s Flip the Class Change the Perspective’’ isimli eTwinning projemizin amacı ters yüz eğitim modelini kullanarak öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmaktır. Eğlenceli,etkileşimli, işbirlikçi etkinlikler ile öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerini geliştirmelerini sağlamanın yanında web 2 araçlarını etkin kullanabilmelerini sağlamayı ve 21. Yüzyıl becerilerini kazanmlarına katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz.

 

Projemiz 15 ortaktan oluşmaktadır (8 Türkiye, 3 İtalya, 1 Yunanistan, 1 Romanya, 1 Sudan, 1 Sicilya ) Farklı ülkelerden yabancı ortaklarımızın çok olması öğrenciler için de biz öğretmenler için de kıymetli bir deneyim oluşturmaktadır.